Bardzo ciekawa gazetka... Wszystkim którzy pracowali nad jej powstawaniem bardzo gratuluje ponieważ było warto... Kto jeszcze nie zakupił to niech żałuje bo na prawdę warto... Pozdrawiam
Dziękuje w imieniu całego zespołu redakcyjnego za uznanie
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
ja zakupiłem ostatnio w poniedziałek czasopismo BODY STYLE i jestem pod wrażeniem...chociaż moim zdaniem brakuje tutaj działy z treningiem odnośnie siłowni czyli jak i co wykonywać itp, mogła by być również opis diet do kulturystyki czy sw itp.
Ale tak to wielki '+' dla Redakcji
A może choć słówko co będzie w drugim numerze?Może jakieś zajawki?
_________________ ''Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych:
jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja,obie ulegają zmianie.''
ja zakupiłem ostatnio w poniedziałek czasopismo BODY STYLE i jestem pod wrażeniem...chociaż moim zdaniem brakuje tutaj działy z treningiem odnośnie siłowni czyli jak i co wykonywać itp, mogła by być również opis diet do kulturystyki czy sw itp.
W drugim kwietniowym numerze będą,aż dwa treningi zawodowców min. trening nóg i bicepsów.
Twoje sugestie tyczące się porad dietetycznych napewno weźmiemy pod uwagę
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
W drugim kwietniowym numerze będą,aż dwa treningi zawodowców min. trening nóg i bicepsów.
Twoje sugestie tyczące się porad dietetycznych napewno weźmiemy pod uwagę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum